Παρασκευή 3 Μαρτίου 2006

ΠΡΟ-ΠΟ(ρεύεται) με 14+7 αλλαγές

To ΠΡΟ-ΠΟ εκσυγχρονίζεται και ανοίγει «παράθυρο στο μέλλον». Από την Τετάρτη 8 Μαρτίου το παλαιότερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, που αποτελεί βασικό αρωγό του αθλητισμού και του πολιτισμού, αλλάζει «πρόσωπο» και γίνεται ακόμη ελκυστικότερο.

Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρης Κωστάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Νειάδας, παρουσίασαν στα γραφεία της εταιρίας, το νέο «πρόσωπο» του δημοφιλούς παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα αναδρομή στην 47χρονη ιστορία του (το πρώτο δελτίο βγήκε την 1η Μαρτίου 1959). Το «ΠΡΟΠΟ 14+7», όπως θα αποκαλείται πλέον, θα κυκλοφορεί τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ θα περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες στοιχηματισμού.

Το δελτίο θα έχει 14 ισότιμους αγώνες, ενώ θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες νικητών (14,13, 12). Παράλληλα, καταργείται η κατηγορία των Σούπερ 13άρηδων. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και στους 7 πρώτους αγώνες του δελτίου με καθιέρωση δύο κατηγοριών νικητών (7 και 6), ενώ ακόμη παρέχεται η δυνατότητα με την καταβολή πρόσθετου αντιτίμου ο παίκτης να συμμετάσχει με τις ίδιες ακριβώς προβλέψεις τόσο στους 14, όσο και στους 7 πρώτους αγώνες.

Όσον αφορά στο ποσοστό των κερδών που θα διατίθεται στους νικητές των τριών κατηγοριών, έχει ως εξής: 48% για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας (14 επιτυχίες), 28% για αυτούς της δεύτερης (13 επιτυχίες) και 24% για αυτούς της τρίτης (12 επιτυχίες). Για τη συμμετοχή στους πρώτους 7 αγώνες του δελτίου, το 67% των κερδών θα διανέμεται στους 7άρηδες και το 33% στους 6άρηδες.
Ταυτόχρονα, καταργείται το κατώτατο πληρωτέο ποσό των 0,88 λεπτών και οι τυχεροί θα παίρνουν οποιοδήποτε μερίδιο κέρδους. Ακόμη, η παραγραφή των αδιάθετων κερδών θα γίνεται σε τρεις μήνες και όχι σε έξι, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Επίσης, ο ελάχιστος αριθμό στηλών που πρέπει να συμπληρώνεται ανά δελτίο παραμένει στις δύο, ενώ η τιμή της στήλης ορίζεται στα 0,15 λεπτά. Όσον αφορά στο ΤΖΑΚ ΠΟΤ θα υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες νικητών. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει νικητής τα διανεμόμενα ποσά θα μεταφέρονται στον επόμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα, σε περίπτωση που ένας αγώνας δεν διεξαχθεί για οποιοδήποτε λόγο και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής ξεπερνά τις 24 ώρες, αυτομάτως θα διενεργείται κλήρωση για την συμπλήρωση της νικήτριας στήλης, ενώ ως αποτέλεσμα υπολογίζεται αυτό της κανονικής διάρκειας και όχι της παράτασης όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου