Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

Ο ΟΠΑΠ σχεδιάζει βελτίωση των αποδόσεων του «Πάμε Στοίχημα» υπόσχεται ο Β.Νειάδας

Ο ΟΠΑΠ επανασχεδίασε την Τρίτη το κουπόνι του πιο κερδοφόρου του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα» και σχεδιάζει να βελτιώσει τις αποδόσεις ώστε να καταστήσει το παιχνίδι πιο ελκυστικό στους παίκτες, υπόσχεται ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Νειάδας.

Σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο Reuters, ο κ. Νειάδας δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή, διατηρούμε το στόχο 66% [γκανιότα ή το ποσοστό από τα έσοδα που διανέμεται στους παίκτες]. Σχεδιάζουμε να τον αυξήσουμε πολύ συντηρητικά και αργά, ανάλογα με τις πωλήσεις του παιχνιδιού».

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007

Ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη και του Ολυμπιακού στο Στοίχημα

 Ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη και του Ολυμπιακού στο Στοίχημα, καθώς η οργάνωση του Στοιχήματος περνάει στον ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Αλογοσκούφη και Ορφανού, θα υποβληθεί σχετικό ερώτημα από την ΟΠΑΠ Α.Ε., στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία και θα αποφανθεί αν και κατά πόσο υπάρχει κάποιο από τα κωλύματα, που αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση. Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και «στη συνέχεια θα δούμε», όπως είπε σε δηλώσεις του και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.