Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Over 0,5: Χαμηλό ρίσκο, σταθερά κέρδη

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν συστήματα που μπορούν να τους προσφέρουν παθητικό εισόδημα μέσω του στοιχήματος, αλλά δεν τα βρίσκουν ποτέ. Είναι απόλυτα φυσιολογική αυτή η εξέλιξη, αφού δεν υπάρχουν συστήματα που να προσφέρουν το απόλυτο κέρδος. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα συστήματα είναι άχρηστα, γιατί υπάρχουν τακτικές που όταν τις ενσωματώσετε στο σύστημα σας θα είναι κερδοφόρα. Το μέγεθος των κερδών εξαρτάται βέβαια από το διαθέσιμο κεφάλαιο του παίχτη. Παρακάτω θα αναλύσουμε γιατί “λατρεύουμε” το over 0,5 και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια στρατηγική χαμηλού ρίσκου που θα σας κάνει να αγαπήσετε το στοίχημα.

Όπως κατανοεί ο οποιοσδήποτε θα πρέπει να στοιχηματίσετε over 0,5 γκολ σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει, ότι τουλάχιστον πρέπει να σημειωθεί ένα γκολ από μία ομάδα. Μόνο μια λευκή ισοπαλία 0-0 θα μας οδηγούσε στην απώλεια των χρημάτων μας. Εάν επιλέξετε τα παιχνίδια σας προσεκτικά, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε 30 ή 60 γύρους και αυτό είναι που στοχεύουμε. Το σύστημα είναι προοδευτικό, με την έννοια ότι σε κάθε στοίχημα πρέπει να στοιχηματίσετε ότι έχετε κερδίσει μέχρι να αποκτήσετε ένα σεβαστό bankroll.

Η μελέτη του δελτίου είναι σημαντική και καλύτερα να προτιμάτε πρωταθλήματα που τα γνωρίζετε και βεβαίως να μην φημίζονται για την δυστοκία τους. Βρείτε ένα παιχνίδι που είστε σίγουροι ότι δεν θα λήξει με ισοπαλία 0-0. Αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με ένα πρωτάθλημα, ανατρέξετε στην ιστορία του. Τα στατιστικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια εμπειρία, η οποία με το πέρασμα του χρόνου θα αυξήσει τα ποσοστά σας και κατά συνέπεια τα κέρδη σας.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει αυτή η επιλογή είναι η άμεση πληρωμή, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ. Έτσι μπορείτε να διαθέσετε το κεφάλαιο σας και για άλλα ματς που διεξάγονται παράλληλα από την αναμέτρηση που επιλέξατε αρχικά.

Σίγουρα πολλοί παίχτες θα αναρωτηθούν: Μα γιατί να επιλέξω ένα στοίχημα που προσφέρει αποδόσεις 1,04 ή 1,05; Το κέρδος είναι μηδενικό! Σαφώς και δεν συνιστάται η επιλογή ενός στοιχήματος με απόδοση 1,04. Για να μπορέσετε να τοποθετήσετε το στοίχημα σας με μεγαλύτερη απόδοση στο over 0,5 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.11! Μην τοποθετείτε τα στοιχήματα πριν ξεκινήσει το ματς. Εάν σε ένα ματς μπει γκολ αρκετά νωρίς, τότε προχωράτε στο επόμενο παιχνίδι. Εξάλλου δεν θέλετε να στοιχηματίστε 10 ευρώ και να κερδίσετε 50 σεντς.

Μπορείτε, επίσης, να περιμένετε έως και 30 λεπτά, όπου εμφανίζεται η πλειοψηφία των περισσότερων γκολ, μιας και στατιστικά υπάρχει “δράση” σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο στο 0-0 και να τοποθετήστε το στοίχημα σας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου! Αυτή η τακτική θα ανεβάσει τις αποδόσεις πάνω από το 1,20 και θα αυξήσει τα κέρδη σας.


Ας ρίξουμε μια ματιά, πως μπορείτε να κερδίσετε με αυτή τη στρατηγική με 10 € στο αρχικό ποντάρισμα σας.

Εάν έχετε τοποθετήσει το στοίχημα σας στην απόδοση 1.10, με 30 συνεχόμενες νίκες θα πολλαπλασιαστεί το ποντάρισμα σας x 17 !

10€ x 17 = 170 € !

Εάν τοποθετήσετε το στοίχημα σας με περίπου 1,20 για 30 συνεχόμενες νίκες θα πολλαπλασιάσετε το ποντάρισμα σας x 237 !

10 € x 237 = 2.370 € !


Όπως μπορείτε να δείτε, αξίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας σε αυτή την προοδευτική στρατηγική.
Επιλέξτε τα παιχνίδια σας προσεκτικά και παρακολουθήστε την εξαιρετική στρατηγική over 0,5 να σας φέρνει χρήματα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου