Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Το «Κουπόνι» για όλα τα γούστα

ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Το «Κουπόνι» είναι η νέα εφημερίδα για το «Στοίχημα» που βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα μόνο με 2€. Με δύο εκδόσεις των 96 σελίδων κάθε Τρίτη και Παρασκευή το «Κουπόνι» φιλοδοξεί να γίνει το βασικό εργαλείο των Πρακτόρων και των παικτών του «Πάμε Στοίχημα» που ήταν πλέον υποχρεωμένοι να ψαρεύουν σε θολά νερά με 500 και 600 αγώνες στο πρόγραμμα.

Δίνει έμφαση στη στατιστική πληροφορία και την παρουσίαση των αγώνων με γνώμονα το αθλητικό και στοιχηματικό τους ενδιαφέρον. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα έκδοση και παραθέτουμε σημείωμα του διευθυντή της έκδοσης Γιώργου Ριζεάκου:

«Με μια γερή βάρκα να αντέχει στη φουρτούνα, μια πετονιά, με ένα αγκίστρι και το κατάλληλο δόλωμα μπορεί να παρομοιαστεί το νέο έντυπο που έρχεται σήμερα στα χέρια σας. Οπως λέει τακτικά το κουμπαράκι μου, ο Βασίλης: «Το Πάμε Στοίχημα είναι σαν το ψάρεμα. Κάποιος στο μαθαίνει αλλά, πάντα, μόνος σου θα πρέπει να πιάσεις τα ψάρια σου».

Νέο ξεκίνημα, με ένα φρέσκο έντυπο που δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει τίτλους των «καλύτερων», των «άχαστων» και των κάθε λογής βαρύγδουπων τίτλων που πουλάνε. Στόχος μας είναι να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά του Πράκτορα ΟΠΑΠ με την καλύτερη ενημέρωση των πελατών του. Των παικτών του «Πάμε Στοίχημα» που ήταν πλέον υποχρεωμένοι να ψαρεύουν σε θολά νερά με 500 και 600 αγώνες στο πρόγραμμα.

«Το Κουπόνι» δίνει έμφαση στη στατιστική πληροφορία και την παρουσίαση των αγώνων με γνώμονα το αθλητικό και το στοιχηματικό τους ενδιαφέρον, προσπαθώντας να καλύπτουμε όλα τα γούστα.

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν»



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου