Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν στη φάση των 16

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa League, με την κληρωτίδα να έχει... κέφια και να βγάζει πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Αγγλικός "εμφύλιος" μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με Σαχτάρ Ντόνετσκ η Άντερλεχτ.

Η κληρωτίδα είχε... κέφια και έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια στη φάση των 16 του Europa League. Ξεχωρίζουν οι "εμφύλιοι" Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια, αλλά και το Ντόρτμουντ - Τότεναμ.

Παράλληλα, σε περίπτωση που Ολυμπιακός έπαιρνε την πρόκριση για τους "16", θα αντιμετώπιζε ακόμη μία ουκρανική ομάδα (μετά την Ντνίπρο), αφού η Άντερλεχτ κληρώθηκε με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Επίσης, η Φενέρμπαχτσε, του πρώην "ερυθρόλευκου", Βίτορ Περέιρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπράγκα.



Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Άντερλεχτ

Βασιλεία - Σεβίλλη

Βιγιαρεάλ - Λεβερκούζεν

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σπάρτα Πράγας - Λάτσιο

Ντόρτμουντ - Τότεναμ

Φενέρμπαχτσε - Μπράγκα

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στις 10 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17. Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο γήπεδο της Βασιλείας, "Σεντ Γιάκομπ Παρκ".




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου