Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Έπαιξε τη Λέστερ να κατακτήσει την Premier League και απέσυρε το στοίχημα την 1η αγωνιστική!

Ένας Βρετανός φίλαθλος είχε τη φαεινή ιδέα να παίξει τη Λέστερ να κατακτήσει την Premier League στις αρχές Αυγούστου, όμως μία εβδομάδα αργότερα το μετάνιωσε και "τράβηξε" πίσω τα λεφτά του!


Δείτε πόσα θα κέρδιζε.


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το... χειρότερο στοίχημα στην ιστορία! Ένας Βρετανός φίλαθλος είχε έμπνευση το περσινό καλοκαίρι και αποφάσισε να παίξει τη Λέστερ να κατακτήσει την Premier League σε απόδοση 5.000 προς 1.

Βλέποντας φυσικά αυτή την τρελή απόδοσή δεν θέλησε να ποντάρει πολλά κι έτσι έβαλε μόλις μισή λίρα. Αλλά και πάλι σε περίπτωση που το στοίχημά του επαληθευόταν, τότε θα του επέστρεφε 2.500 λίρες.

Μια εβδομάδα αργότερα, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Λέστερ επικράτησε με 4-2 της Σάντερλαντ και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είδε ότι σε περίπτωση που τραβούσε τα χρήματά του και απέσυρε το στοίχημα που είχε παίξει, τότε θα... διπλασίασε (σχεδόν) το αρχικό του ποντάρισμα και το θεώρησε καλή κίνηση. Πού να 'ξερε ότι μερικούς μήνες αργότερα η ομάδα του Ρανιέρι θα ήταν μια ανάσα από τον τίτλο;




Έτσι λοιπόν έκανε cash out κάτι λιγότερο από μία λίρα (0.95) και ήταν χαρούμενος, καθώς βγήκε κερδισμένος. Τώρα είναι πολύ πιθανό να... χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου